Haarstudio Wieke biedt u ook de mogelijkheid om een make-up workshop te volgen. Met onze ruime ervaring als hairstylist en als visagist willen wij mensen naar hun zelf leren kijken.

Het doel van deze make-up workshop is dat u leert wat voor make-up het beste bij u past. Welke kleuren u het beste kunt gebruiken om het optimale resultaat te krijgen, Welke producten wel en welke producten er niet geschikt zijn voor u, en welke delen u eventueel moet camoufleren en welke delen van het gezicht u juist het beste naar voren kan halen.

Ook leert u op welke manier en wat voor materialen u het best kunt gebruiken als u de make-up aanbrengt.

De workshop van Haarstudio Wieke is bedoeld voor iedereen die wat meer over haar uiterlijke presentatie wil leren en die zich er goed bij voelt om er mooi en verzorgd uit te zien zonder te overdrijven. De workshop is interessant voor iedere leeftijdscategorie en bevat veel informatie en tips om u nog beter voor de dag te laten komen. Goed en natuurlijk opmaken is verschrikkelijk moeilijk, we krijgen  heel veel vragen en opmerkingen van vrouwen, zoals:

 - Welke kleuren kan ik het beste gebruiken?

- Mijn man vind dat ik er onnatuurlijk uit zie met make-up, wat doe ik verkeerd?

- Ik doe altijd blauwe oogschaduw op omdat ik blauwe ogen heb wat past er nog meer bij mijn kleur ogen?

- Accentueert foundation mijn rimpels niet?

- Met poeder ziet mijn gezicht er zo dof en droog uit.

- Hoe gebruik ik een eyeliner?

- Op welke manier laat ik mijn ogen beter uitkomen?

- Wat is de vorm van mijn ogen?

- Passen mijn  wenkbrauwen goed bij mijn gezicht?

- Mijn huid raakt geïrriteerd na gebruik van make-up hoe kan dit?

Zoals u ziet zijn er erg veel vragen over het gebruik van make-up, natuurlijk zijn er nog veel en veel meer.

U herkent vast wel een van de bovenstaande vragen en u loopt vast nog wel met vragen rond waar u nog geen antwoord op heeft gehad.

Uiterlijke verzorging is tegenwoordig een must, van iedereen wordt verwacht dat ze er goed en verzorgd uitzien, met een leuk kapsel alleen bent u er tegenwoordig nog niet. Een goede natuurlijke make-up geeft u meer zelfvertrouwen, waardoor u stukken zelfverzekerder voor de dag komt tegenover andere mensen, maar zeker tegenover uzelf.

U straalt meer, ziet er beter en gezonder uit als u bijvoorbeeld weet dat uw litteken of andere oneffenheden nu niet meer zichtbaar zijn (of veel minder).

De workshop is voor iedere leeftijdsklasse van 15 tot 90 jaar, maar zeker voor vrouwen die wat meer aan hun uitstraling willen gaan werken en daarbij graag geholpen willen worden door een professionele visagist.

De workshop wordt gegeven aan maximaal 6 personen tegelijk, omdat het zeer belangrijk is om de cursisten persoonlijk te behandelen en adviezen te geven.

De make-up workshop van Haarstudio Wieke is geen verkoopparty! Het is echter bedoeld om er van te leren. Indien u interesse heeft in een of meer van de gebruikte producten, is er wel de mogelijkheid om deze tijdens of na de cursus aan te schaffen. Dit is zeker niet verplicht.

Lijkt het u iets bel of mail dan voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Met vriendelijke groet,

Wieke Voersma